Τμήματα/πρόγραμμα

  • Προνηπιακά, νηπιακά (μουσικοκινητική αγωγή,ρυθμική, χορός)

Τα παιδιά από τεσσάρων περίπου ετών μπορούν να ενταχθούν στα ανάλογα τμήματα και να ανακαλύψουν έναν καινούργιο κόσμο μέσα από μουσικά ερεθίσματα (επαφή με κρουστά όργανα), χορευτικά παιχνίδια, τόνωση του μυϊκού τους συστήματος, ευεξία και εκτόνωση.

  • Παιδικά (Κλασικός χορός, Free Movement, Character)

Τα παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου κάθε ένα ή ενάμιση χρόνο αλλάζουν βαθμίδα (grade), ακολουθώντας το σύστημα της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου και δουλεύουν την τεχνική τους σε όλο και δυσκολότερα επίπεδα έχοντας ταυτόχρονα το δικαίωμα να συμμετάσχουν σε εξετάσεις της R.A.D.

  • Προχωρημένα – Προεπαγγελματικά (Κλασικός χορός,Pointes)

Παιδιά του Γυμνασίου, Λυκείου καθώς και ενήλικες, συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους στο χορό τελειοποιώντας την τεχνική τους και χρησιμοποιώντας τις pointes. Οι σπουδαστές μπορούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις της Royal Academy of Dance.

  • Σύγχρονο, Modern Dance, Jazz, κλακέτες

Αρχάρια, μεσαία και προχωρημένα τμήματα μοντέρνου χορού συμπληρώνουν την εκπαίδευση των μαθητών μας. Αρχίζουν μετά από κάποια χρόνια εκμάθησης κλασικού χορού και αφού έχουν αποκτηθεί συγκεκριμένες βάσεις, εφόσον ο κλασικός χορός θεωρείται το θεμέλιο όλων των χορών!

Εξετάσεις του συστήματος Ι.S.T.D. διοργανώνονται κάθε χρόνο.

  • Μπαλέτο & Σύγχρονο Ενηλίκων

Ολιγομελή τμήματα σχηματίζονται κάθε χρόνο για όσες θέλουν να φρεσκάρουν και να εμπλουτίσουν τις νεανικές γνώσεις τους, αλλά και για όσες πάντα ήθελαν να ξεκινήσουν είτε κλασικό είτε σύγχρονο χορό όμως μέχρι τώρα δεν το είχαν καταφέρει. Ένας τρόπος έκφρασης που συνδυάζεται με την ιδανική εκγύμναση.

  • Χορευτική Γυμναστική

Ένα πρόγραμμα γυμναστικής για κυρίες και δεσποινίδες,βασισμένο στο pilates και στο barre a terre, για τις μαμάδες των μαθητών μας, το οποίο δουλεύει όλο το σώμα με μουσική.

  • Aerial Yoga/ Εναέρια Γιόγκα

Ο εναέριος χορός στα πανιά συνδυάζει την εκγύμναση όλου του σώματος με το χορό και τη δημιουργική έκφραση. Και όλα αυτά στον αέρα!Απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας. Για τον καθένα που αναζητά κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, που θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό και καινοτόμο, που θέλει για λίγο να πετάξει, για όσους θέλουν να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να δυναμώσουν δημιουργικά, να εξασκήσουν την ευλυγισία τους και να περάσουν όμορφα.

Η aerial yoga εκτελείται με τη βοήθεια ενός ειδικού πανιού 6 μέτρων και πλάτους 2 μέτρων. Τα ακροβατικά που καλείστε να κάνετε είναι πολύ εντυπωσιακά, όμως δεν είναι καθόλου δύσκολα στην πράξη. Μία δοκιμή θα σας πείσει.

Για να συμμετέχετε στην aerial yoga δεν χρειάζεται να έχετε ξανακάνει yoga.