Καθηγητές

  • ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΡΙΠΟΥ

Η ιδρύτρια της σχολής Καλλιόπη Τρίπου, ξεκίνησε τις σπουδές της στον Κλασικό χορό στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου όπου και γεννήθηκε.
Ερχόμενη στην Ελλάδα υπήρξε για πολλά χρόνια χορεύτρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και ένα από τα σημαντικότερα και ιδρυτικά μέλη του ”Πειραματικού Μπαλέτου Αθηνών” που με επικεφαλής το Γιάννη Μέτση έδωσε παραστάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Κατέχει το Ρωσικό και Αγγλικό σύστημα Κλασικού χορού ενώ το Υπουργείο Πολιτισμού την τίμησε επί εικοσαετία ως εξετάστρια και καθηγήτρια των Κρατικών Πανελλαδικών εισαγωγικών και διπλωματικών εξετάσεων μπαλέτου.

  • ΕΙΡΗΝΗ ΤΡΙΠΟΥ

Η καλλιτεχνική διευθύντρια της σχολής Ειρήνη Τρίπου, είναι κάτοχος κρατικού διπλώματος χορού καθώς και διπλωματούχος καθηγήτρια της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου, (Royal Academy of Dance) στον Κλασικό Χορό, και του Ιmperial Society of Teachers of Dancing στο Modern Faculty και την Jazz.
Συνδυάζοντας τις πολυετείς σπουδές της πάνω στη μουσική με αυτές του χορού, συνεργάστηκε με Έλληνες μουσουργούς χορογραφώντας έργα τους, ενώ υπήρξε καθηγήτρια σε πολλές επαγγελματικές σχολές χορού καθώς και στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (Κ.Σ.Ο.Τ.)

  • ΑΤΖΕΛΑ ΓΙΑΤΡΑ (Κλακέτες)

Πτυχιούχος Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού, Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών, Κάτοχος Μaster με θέμα το χορό, Personal Pilates Instructor, Κάτοχος του Licentiate Diploma I.S.T.D. στον Κλασικό & Μοντέρνο Χορό καθώς και τις Κλακέτες.                                                                              Εργάζεται ως καθηγήτρια χορού σε αναγνωρισμένες σχολές χορού καθώς και σε δημοτικούς αθλητικούς οργανισμούς.

  • ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ (Aerial Yoga)

Απόφοιτη του τμήματος εκπαίδευσης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
Απόφοιτη της σχολής grafts στις ειδικότητες Yoga, Pilates mat & Power Plate.
Κάτοχος διπλώματος Aerial Yoga Fly, Trx & Aqua aerobic.
Έχει συνεργαστεί με μεγάλα γυμναστήρια της Αθήνας, καθώς και με πολλά personal studios.